Плоди Святого Духа

Діти с. Семигинів та с. Розгірче взяли участь у таборі під назвою «Плоди Святого Духа». Цього річ парафіяльне подвір’я відвідало дуже багато дітей, а саме 52 дитини.
Кожен день розпочинався з Божественної літургії. Протягом дня діти мали дві науки де дізнавалися про плоди Святого Духа, а на завершення дня, вони, у вигляді сценки, мали відтворити почуті науки. Кожен день супроводжувався новими завданнями: діти ліпили, малювали, майстрували, брали участь у розвагах та конкурсах. За здобуті перемоги капітан та гравці команд отримували подарунки у вигляді шкільного приладдя.
На завершення табору діти поїхали у с. Вигода, Івано-Франківської області, де мали змогу відвідати єдиний в Україні інтерактивний музей, який розповів нам про багатство та красу Карпатського лісу та водойм.
Винятковою особливістю нашої мандрівки стала подорож справжнім карпатським трамваєм, що курсує углиб гірського лісу, збереженою та відновленою ділянкою історичної вузькоколійки. Маршрут потяга пролягав крізь лагідні гірські пагорби, які щоразу ставали усе вищими, гірські густі ліси вели нас до цілющих джерел та Мізунського водоспаду і далі у кам’янисті гори Горгани.
Дякуємо Богові за наш табір і цю мандрівку.












  



Коментарі