БУДЬТЕ МИЛОСЕРДНІ!

Будьте милосердні, як Отець ваш милосердний
(Лк: 6, 27)
З нагоди проголошення папою Франциском, року Божого Милосердя, у с. Семигинів, Стрийського р-ну, Львівської обл. 23 квітня 2016 р. відбувся день духовної обнови. На запрошення місцевого адміністратора парафії, радо відгукнувся о. Олег Барбуляк, промотор справедливості Стрийської Єпархії,  який є одним з трьох отців, нашої Єпархії, які отримали благословення від Римського понтифікату, бути місіонерами милосердя і розрішати гріхи зарезервовані Римським престолом.
На першій науці ми помандрували у час створення світу, перших людей, та перший гріх наших прародичів. Реколектант пояснив, що диявол спокусник як тоді так і сьогодні використовує одну тактику. Вивчає, що подобається людині, додає до спокуси крапельку отрути і так спокушаючи віддаляє людину від Бога.

На наступній науці, місіонер милосердя розвіяв міфи про те, що: 1-сповідь раз на рік врятує духовне життя, 2-всі винні у моїх гріхах, крім мене, 3-що часте приступання до сповіді свідчить, про велику гріховність. І на останку проповідник наголосив на важливості, доброї та щирої сповіді та дотримання постанови поправи, як ключ до оздоровлення душі. Також місіонер відвідав катехитичну школу під час занняття,на якому, діти писали писанки. Розповів учням про значення та символізм Великодної писанки.














Підготувала Галина Зайшла.