Канікули з Богом "Царський Бенкет - Парафіальна Гостина"

З 03.08 по 07.08 2015 р. Б. на парафії Воздвиження Чесного Хреста села Семигинів, що на Стрийщині відбувся парафіяльний табір Канікули з Богом «Царський Бенкет – Парафіяльна Гостина». Протягом таборових днів, діти мали можливість розважати над темами які стосуються Божественної Літургії. Саме метою даного табору було, допомогти учасникам осмислити зміст та важливість Літургії, відповідально й радо брати участь у ній.














 Шляхом спільного відпочинку, молитви та роздумування над темами діти могли пережити, зрозуміти та прийняти суть Божественної Літургії – це активна участь кожного зокрема. Пізнавати це допомагали наші аніматори: Іван Дутка, Олег Дутка, Віталій Золотуха, Галина Зайшла, Юліана Цимбаліста, Наталя Пилипів, Юліан Хар.








 

Також брали участь у розвагах і конкурсах. Цікавими для дітей були також майстер класи, які проводили аніматори. На завершення веселих канікул була ватра, на якій діти співали, танцювали банси, ділились емоціями і розповідали про проведений час. Неочікуваним сюрпризом для учасників табору була гумористична вистава аніматорів під ватрою. Небесний ліхтарик у вигляді серця запущене учасниками табору стало вдалим закінченням цього таборового літа. А поїздка в SkyPark, буде цікавою винагородою для учасників табору від настоятеля даної парафії.
Підготувала аніматор табору

Юліана Цимбаліста.