Проща спільноти "Матері в молитві" в м. Борислав

6 грудня 2014 року спільнота «Матері в молитві» села Семигинів здійснила поїздку в місто Борислав в церкву св. Анни. Зійшовшись біля фігури Хреста Спасителя, матері, разом із парохом нашої церкви о. Михайлом Романчуком спільно помолились про щасливу подорож. Кожна мама, а їх налічувалось 26 осіб, линула з своїми наміреннями і проханнями до святого місця.

Прибувши в м. Борислав в церкву св. Анни о 10 годині розпочалась Божественна літургія, яку очолив місцевий парох отець Роман  у співслужінні  з іншими священниками.

Висповідавшись і запричастившись  кожна у своїх наміреннях, отець Роман уділив чин Єлеопомазання. По завершенню літургії, отці поблагословили кожну людину, яка була в храмі мощами Матері Марії, Йосифа, Івана Хрестителя і ще багатьма святими.

В цій церкві знаходиться багато мощей різних святих їх налічується близько 700. І кожна мама, зверталась до святого в різних потребах і проханнях.

Але наша поїздка не закінчилася, по дорозі, ми завітали до міста Дрогобич в монастир Петра і Павла, по запрошенню отця Анастазія який там служить. Тепло прийнявши нас у храмі о. Анастазій розказав нам про цей монастир. Подякувавши отцю за теплий прийом, ми вирушили в дорогу додому.

Приїхавши додому ми знову спільно помолилися біля фігури Христа Спасителя  за щасливе повернення додому. Бадьорі і радісні матері зробили спільну фотографію разом з отцем Михайлом на згадку про поїздку.

Іванна Золотуха

Координатор спільноти "Матері в молитві"