Катехитична школа навчалась на Ясній Горі

10 жовтня відбулося виїзне заняття нашої катехитичної школи ім.. блаженного Олексія Зарицького. Усі разом ми, на запрошення о. Дам’яна Кастрана, ЧСВВ, помандрували до Гошева на Ясну гору. На початку у стіп чудотворного образу Богородиці всі спільно помолились за нашу катехитичну школу, а потім у печері Господнього Гробу, де знаходиться частинка Хреста Господнього, повторили попередню тему нашої зустрічі: «Воздвиження Хреста Господнього».

 Оскільки погода золотої осені нам сприяла, ми під відкритим небом з молодшою групою вивчили десять Божих заповідей на Ясній горі. Тим часом  у трапезній старша група готувала плакат-подарунок для отця Дам’яна. Після того, як ми спільно подарували плакат «Ісус – Добрий Пастир» для отця ігумена, він поблагословив учнів катехитичної школи на гарне навчання та окропив усіх присутніх свяченою водою.

 На завершення нашої виїзної зустрічі ми всі зібралися в монастирській трапезній і, оглядаючи чарівні ясногірські краєвиди, спільно помолились і повечеряли. Зігріті теплим чаєм і щасливі від проведеної зустрічі, ми всі повернулися до Семигинова, де на нас з нетерпінням вже чекали батьки.

 Висловлюємо щиру вдячність отцю Дамяну за запрошення та ласкаву гостинність.

Дякуємо Господу Богу за чудові миті, якими Він нас обдарував на Ясній горі.