Від сьогодні будете рибалками людських душ

На сьогоднішній зустрічі нашої катехитичної школи ми мали можливість поринути у минуле і в одному човні з Ісусом та апостолами ловити рибу.  Човном для нас була церква, де була захована риба. На початку з нами провели розмову як потрібно поводитись в храмі і як правильно хреститися. А потім ми всі рибалили. Кожен мав можливість впіймати,за допомогою вудочки з магнітом, собі рибку, де були вказані настанови для кожного. Ці рибки потрібно було вклеїти в катехитичні зошити, щоб пам’ятати про зустріч.

Оскільки нас прийшло дуже багато, нас поділили на дві вікові групи, Кожна з яких мала своє завдання на сьогоднішній вечір. готували. Малеча вивчала нові пісні, руханки, розмірковували над висловами, що були написані на рибках, а старші оформляли плакат відповідно до теми та слухали Святе Письмо. Під час зустрічі ми ходили на могилу воїнів УПА, щоб спільно  помолитись за їхні душі, а також за мир і спокій в Україні. Ближче до завершення отець Михайло розповів, що означає вислів «апостоли рибалки» і його значення в сьогоденні.

Стравою сьогоднішнього вечора стала тушена картопля та солодощі. Шеф кухарями були: Гловінський Дмитро та Владислав Городний. Смачно поївши та щасливі ми пішли по своїх домівках.

Учениця катехитичної школи

Христина Кабаль 12 років