Ісус добрий пастир

Наша зустріч розпочалася з спільної молитви  і благословення отця на добру працю сьогоднішнього вечора. Темою нашої катехизації була – Ісус добрий пастир. Усіх учасників розділили на дві групи «Віра» і «Надія»  і кожна команда за короткий період часу повинна  була придумати собі гасло, капітана команди та шеф-кухарів.

Команда «Віра» придумала такий девіз: «Україна рідний край ти за неї вболівай», а команда «Надія»: «Віра Надія Любов на все життя».

Поки шеф-кухарі готували картоплю з салом та часником, запечену у вогні, команди  брали участь у двох попередньо підготовлених конкурсах. По особливому запам’яталися нам пошуки овець які були заховані на території церкви. Цим конкурсом нам хотіли показати, що Господь теж шукає людей що заблукали  у гріхах. Усе вивчене на сьогоднішній зустрічі ми мали можливість зобразити на двох плакатах, які команди мали власноруч оформити. Один плакат залишиться  у нашому храмі, а інший помандрує у школу і буде нам нагадувати про Господню любов.

Чотиригодинна зустріч добігла до кінця, а час пролетів так непомітно. На завершення, після спільної молитви, кожен учасник подякував нашому Творцеві за щось особливе…

 

Учасниця недільної школи

Світлана Маркус (13 років)