ІІІ парафіальна проща до Гошева (Під твою милість прибігаємо, Богородице Діво)

В день 5-ї річниці коронації та врочистого проголошення Декрету про встановлення 5 серпня Днем вшанування чудотворної Гошівської ікони Божої Матері, парафіяни села Семигинів разом зі своїм настоятелем, отцем Михайлом Романчуком, вирушили у прощу до цієї шанованої на Прикарпатті святині. Цього року це уже була третя парафіяльна проща семигинівчан до Гошівської обителі, яка відбулась в часі Ювілейного відпусту. Парафіяни завжди радо ідуть до Гошівського монастиря, де їх привітно вітає ігумен ієромонах Дам’ян Кастран, ЧСВВ, котрий також є вихідцем із Семигинова.

 Цьогорічне паломництво розпочалось о 8:00 годині спільною молитвою біля фігури Ісуса Христа неподалік парафіяльної церкви. Опісля молодь, разом з о. Михайлом, вирушили у вело-прощу до Гошева. Дещо згодом, біля 9:00 години, із села вирушило два автобуси із парафіянами, рівно ж, багато односельчан поспішали до обителі власними автомобілями.

Прибувши на Ясну Гору, семигинівчани взяли участь у Архиєрейській Божественній Літургії, яку очолив Преосвященний владика Тарас (Сеньків), ОМ, єпарх Стрийський. Перед початком Літургії було посвячено ризи для ікони Богородиці та проголошено Декрет про встановлення 5 серпня Днем вшанування чудотворної Гошівської ікони Божої Матері. На завершення Ювілейного відпусту відбулось окроплення святою водою всіх прочан. Відтак, ще всі присутні мали можливість поклонитись Чудотворній іконі, випрошуючи у Бога ласки для своїх родин та для нашої Батьківщини у цей нелегкий для неї час.