ЗАПУСТИ ПО-СЕМИГИНІВСЬКИ

В суботу 15 лютого 2014 року спільнота парафіян нашого храму зібралась у сільському клубі для святкування Стрітення Господнього та міні-запустів.

Дійство розпочалося з напутнього слова отця Михайла та молитви за онкохворих дітей, оскільки 15 лютого є Міжнародним днем дітей із раковими захворюваннями. По тому розпочалися банси та ігри для наймолодших представників парафії. Розігрівшись танцями та закріпивши ефект теплим чаєм із печивом, ми приступили до перегляду фільму "Поліанна". Це чудова кінострічка про життєрадісну дівчинку, яка вселяла радість та надію в тих людей,які її оточували. А легкість радості полягала у знанні гри: потрібно знаходити позитив у всіх обставинах життя, навіть найбільш безвихідних. Наприклад,якщо ви виграли милиці, але ви ними не користуєтеся, то радійте з того,що ви здорові і вам вони не потрібні.

У зв'язку з наближенням великого посту, цей фільм став гарним розважанням над своїм життя та ставленням до проблем. Навіть у найважчі моменти життя не маємо забути, що найміцнішою основою всього є Бог!