Храмовий празник для дітей

28 вересня, в суботу, на церковному подвір'ї я мала нагоду познайомитись із дітьми села Семигинів. Ми танцювали банси. Чесно кажучи, такого заряду енергії давно не отримувала. Діти в Семигинові - дуже гарні. Правда, я думала, що прохолодна погода, хмарність і вітер їх налякають, але приємно здивувалась, коли їх прийшло чимало. Можна сміливо сказати, що ми разом нашим ентузіазмом і стараннями розігнали хмари. Банси не викликали жодних труднощів у дітей, і вони на льоту хапали всі рухи. Без сумніву, Бог нагородив ці юні створіння не одним талантом, яким вони принесуть славу для рідного села. Найбільше дітям сподобались банси "Зозулька", "Королівський" та "Сонце нам сяє". Після бансів на них чекав солодкий стіл та теплий чай.

Повертаючись назад, привезла із собою море гарних емоцій і вражень. Кожна дитяча усмішка - це ліки від проблем цього світу. Дивлячись в їхні щирі очі, можна побачити простоту, відкритість і святість.

Хочу подякувати всім батькам, які виховали таких добрих дітей, а також сім'ї отця за гостинний і теплий прийом. Ці діти здатні запалити вогонь у серцях, і це сонце буде сяяти всім оточуючим.

Автор Зоряна Опалинська, аніматор, гостя.