ДОТОРКНИСЬ І ПОБАЧ

У суботу 26.10.2013р. після Вечірнього Богослужіння наш затишний храм зібрав чимало дітей і молоді для спільного перегляду короткометражного фільму «Доторкнись і побач». В даному фільмі розповідається про сліпу дівчинку, яка понад усе мала бажання бачити, але у батьків не було фінансової можливості допомогти своїй дитині. І коли нарешті з’явилися спонсори, які дали кошти на операцію, сліпа дівчинка віддала ці кошти на лікування смертельно хворого друга, якому потрібна була термінова операція.

Після закінчення перегляду для всіх глядачів було накрито солодкий стіл. Під час чаювання кожен мав можливість висловити свою думку і бачення даної і подібних ситуацій, які супроводжують нас у житті. На завершення зустрічі кожен розповів про свої уподобання і захоплення, а о. Михайло запропонував дітям осінню поїздку до однієї з наших Святинь, маршрут якої вони мають вибрати собі самі.

Маємо надію, що такі спільні зустрічі з дітьми і молоддю будуть приносити багато користі. Хочеться вірити, що після подібних фільмів їхні очі ще більше будуть сяяти добротою, що в їхніх маленьких, а проте безмежних на доброту серцях залишиться місце для благородних вчинків.